• Fresco
Vesela multifuncțională de camping Buspoll 5-în-1 este opțiunea perfectă pentru camping și drumeții. Este fabricat din oțel inoxidabil și include o lingură, furculiță, cuțit, deschizător de conserve și deschizător de sticle.

Vesela multifuncțională de camping Buspoll 5-în-1 este opțiunea perfectă pentru camping și drumeții. Este fabricat din oțel

Rating 
RON 78.27

Din mărfuri
En la tienda

Multifuncțional : combinație 5 în 1, lingură + furculiță + cuțit zimțat + deschizător de sticle + deschizător de conserve. Material : lingurile și furculițele noastre sunt fabricate din oțel inoxidabil 304 de înaltă calitate, iar suprafața neagră este placată cu titan, care este mai puternică decât alte veselă. Caracteristicile produsului : camping în aer liber și camping portabil multifuncțional cu cinci scopuri furculiță și lingură, simplificând viața complicată. Durabil și sigur : fabricat din oțel inoxidabil-cu tratament de suprafață de acoperire cu pulbere de oțel, fără BPA, rezistență la amprentă, rezistență la temperaturi ridicate, poate fi utilizat pentru alimente și băuturi calde, rezistență la zgârieturi. Sănătos și ecologic : această combinație de cuțit, lingură și furculiță este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care poate înlocui Vesela de unică folosință. De asemenea, este necoroziv, netoxic, hipoalergenic și sigur de utilizat. Introducerea unui singur produs Numele produsului : furculiță multifuncțională și lingură greutate : 38g Dimensiune : Lungime : 180mm cea mai largă parte a lingurii : 35mm cea mai largă parte a furcii : 32mm culoare : Negru Material : oțel inoxidabil funcții : lingură, furculiță, tăietor (cuțit de friptură), deschizător de sticle, deschizător de conserve.

Caracteristicile

Cât de bine îți place