• Fresco
De sticlă, Containere de Depozitare a Alimentelor cu Capace închise Ermetic,Sticlă Masă Prep Containere pentru masa de Prânz de Depozitare a Alimentelor cu Capace,Glass Container pentru Alimente Set,Sticlă Cutie de Prânz pentru Bucatarie,BPA Gratuit(20 de Piese)

De sticlă, Containere de Depozitare a Alimentelor cu Capace închise Ermetic,Sticlă Masă Prep Containere pentru masa de Prânz

Rating 
RON 2.00

Din mărfuri
En la tienda

Sticlă borosilicată ridicată. Set de recipiente din sticlă de 20 de bucăți : 10 recipiente cu 10 capace pachetul include : dreptunghi — 51,4 OZ 35,5 OZ 22 OZ 12,5 OZ 6,1 OZ. PĂTRAT-37,2 UNCII 27 UNCII 17,6 UNCII 10,8 UNCII 5,2 UNCII. Containere de depozitare din sticlă cu blocare lids.It conține două recipiente de mare capacitate, care pot conține mai multe alimente și este mai ușor să țineți alimente mai mari. Nu este nevoie să tăiați și să depozitați, ceea ce poate prelungi timpul de conservare. AIRTING Hinde-capace : un capac de blocare creează o etanșare etanșă pentru prospețimea alimentelor. Tehnologia recent inovată a capacelor cu balamale permite capacului să se deschidă și să se închidă rapid și durează mai mult decât cele realizate dintr-o singură bucată. Containerele sunt etanșe și perfecte pentru sala de sport, piscină sau serviciu. Cuptor / cuptor cu microunde / congelator / masina de spalat vase-de la -40 CP / -40 CP în congelator la 400 CP / 752 CP în cuptor, recipientele noastre de depozitare din sticlă sunt fabricate din sticlă borosilicată de înaltă calitate, care sunt sigure pentru cuptor până la 752 CP, le puteți folosi pentru depozitarea congelatorului,cuptorul cu microunde(nu capacele)și mașina de spălat vase.Recipientele și capacele din sticlă sunt sigure pentru mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală a capacelor detașabile pentru o durată de viață mai lungă. BPA FRE - recipientele de depozitare din sticlă nu conțin BPA și sunt fabricate din sticlă borosilicată pentru încălzire și durabilitate ușoare. sticlă neporoasă, fără substanțe chimice nocive.(Capacele fără BPA, special concepute pentru fixare, capacele fără scurgeri sunt complet rezistente la aer și lichid.). Garanție de returnare a banilor-dacă nu sunteți mulțumit de recipientele dvs. de preparare a mesei din sticlă din orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vă vom oferi cea mai bună soluție în termen de 12 ore.Ne-am angajat întotdeauna să construim o mai bună life.So faceți clic pe butonul Adăugați în Coș acum, știind că achiziția dvs. este protejată de garanția noastră de returnare a banilor.

Caracteristicile

Cât de bine îți place