• Fresco
Proiector de stele lumină de noapte pentru Bebeluși, Decor de cameră Unicorn pentru dormitor pentru fete, lumini de cameră 2 în 1 Pentru Dormitor, proiector de lumină Astronaut cu luminator LED, lumini de Crăciun interior pentru cadoul celui mai bun prieten.

Proiector de stele lumină de noapte pentru Bebeluși, Decor de cameră Unicorn pentru dormitor pentru fete, lumini de cameră

Rating 
RON 2.00

Din mărfuri
En la tienda

Lumină de noapte pentru copii 2 în 1 . Ne face plăcere să vă cunoaștem. Mult noroc! Această lumină de noapte pentru bebeluși este echipată cu Unicorn și Moon & Planet două filme de proiecție. Proiectorul de stele poate proiecta un cer înstelat complet pe pereții și tavanul camerei dvs. Lumina de noapte Unicorn proiectează o varietate de forme diferite de Unicorn, Duceți-vă copiii în spațiul de vis al universului plin de stele și unicorni. Lampă de noapte de conversie colorată de culoare. Luminatorul cu LED-uri arată lumini de culori (lumina soarelui, roșu,albastru,verde, combinație de 2 culori și combinație de toate culorile intermitente). Ajuta copiii alunga întunericul și frica, aduce surpriză și bucurie pentru copii, ei, de asemenea, bun pentru copii dormi bine. Proiector cu lumină rotativă 360. Această lampă unicorn poate fi rotit 360 CP, și proiect un model clar pe perete și tavan, oferă un fantastic mișcare cerul înstelat și unicorni colorate. În funcție de nevoile noastre, activați sau dezactivați funcția de rotație. Lumini de noapte Unicorn, te duc în lumea basmului. Luminatoarele te duc în vasta lume a stelelor. Baterii USB sau AAA. Există 2 moduri de a furniza energie pentru aceste lumini de dormitor.Conexiune USB sau baterii 4 * AAA (bateriile nu sunt incluse). Putem folosi această lumină atât în interior, cât și în exterior, ca lumină de cameră sau ourdoor light,ușor de operat. Ideea de cadouri perfecte pentru copii. Nu este doar un proiector portabil starlight, dar, de asemenea, un decor mare pentru nunti, petreceri aniversare, housewarming sau sărbătoare festival. Cele mai bune cadouri pentru copii Cadouri de Crăciun, Cadouri de ziua de Nastere,Cadouri de Halloween. Acest proiector de stele galaxy light este un cadou frumos. Servicii profesionale, vă rugăm să fiți siguri să-l aibă !. lampă.

Caracteristicile

Cât de bine îți place