• Fresco
Decorațiuni de rezervor de pește Odyo, decorațiuni de acvariu, decorare de decorare a acvariului vintage din rășină de casă ascunde acvariumlandscaping pentru a -l ascunde pește

Decorațiuni de rezervor de pește Odyo, decorațiuni de acvariu, decorare de decorare a acvariului vintage din rășină de casă

Rating 
RON 0.67

Din mărfuri
En la tienda

Acvariul poate fi decorat, mobilierul pentru casă, mobilierul pentru birou de birou este preferat. Poate adăuga vitalitate și elemente naturale rezervorului de apă și este ușor de curățat, durabil, fără poluare a apei, poate fi utilizat cu încredere, poate fi plantat sau decorat și este, de asemenea, potrivit pentru joc. Este potrivit ca apa de mare, apa dulce și alți pești colorați pentru mediu să se transfere liber printre plantele de apă turcoaz. Înmuierea în apă mult timp nu se va decolora și nu va schimba culoarea. O piesă decorativă drăguță, obțineți -o pentru a crea un mediu natural și viu pentru rezervorul dvs. de pește. Acvariul poate fi decorat, mobilierul pentru casă, mobilierul pentru birou de birou este preferat. Poate adăuga vitalitate și elemente naturale rezervorului de apă și este ușor de curățat, durabil, fără poluare a apei, poate fi utilizat cu încredere, poate fi plantat sau decorat și este, de asemenea, potrivit pentru joc. Este potrivit ca apa de mare, apa dulce și alți pești colorați pentru mediu să se transfere liber printre plantele de apă turcoaz. Înmuierea în apă mult timp nu se va decolora și nu va schimba culoarea. O piesă decorativă drăguță, obțineți -o pentru a crea un mediu natural și viu pentru rezervorul dvs. de pește. Oferiți adăpost, ascundere și divertisment pentru peștele dvs. adorabil. Înclinarea este simplă : atunci când curățați decorațiunile, trebuie doar să curățați particulele și suprafețele rămase și nu folosiți săpun, folosiți o cârpă umedă curată pentru a -l curăța. Specificare : Material : Reținere : App.18x12x20cm/7.09x4.72x7.87in Culoare : ca imagine Show Package Cuprins : 1 x Aquarium Ornamentnote : 1. Vă rugăm să permiteți eroarea de 0-1cm s -ar putea să nu reflecte culoarea reală a articolului. Acvariul poate fi decorat, mobilierul pentru casă, mobilierul pentru birou de birou este preferat. Meșteșugurile de rășină au fost plasate într -o atmosferă naturală către rezervorul de pește, permițând peștilor să se transfere liber prin el. Este potrivit ca apa de mare, apa dulce și alți pești colorați pentru mediu să se transfere liber printre plantele de apă turcoaz.

Caracteristicile

Material:
Resin
Dimension:
app.18x12x20cm/7.09x4.72x7.87in
Color:
As picture show
Package Contents:
1 x Aquarium Ornament:
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Features:
Soaking in water for a long time will not discolor and will not change color. :
Aquarium can be decorated, home furnishings, office desk furnishings preferred. :
The resin crafts placed in theadd a natural atmosphere to the fish tank, allowing the fish to freely shuttle through it. :
It is suitable for seawater, freshwater and other environmentally colorful fishes to freely shuttle among turquoise water plants. :

Cât de bine îți place