• Fresco
Feronerie de frezat Dcmt070204 DCMT11T304 Dcmt11t308 carbură de inserare internă instrument de strunjire CNC instrument de strunjire piese din oțel )

Feronerie de frezat Dcmt070204 DCMT11T304 Dcmt11t308 carbură de inserare internă instrument de strunjire CNC instrument de

Rating 
RON 2.67

Din mărfuri
En la tienda

Potrivit pentru frezarea laterală, frezarea finală și finisarea fontei și titanului. Rezistență ridicată la prindere, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea mare. Mențineți toleranțe strânse, performanțe de neegalat. Practic și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici bune. Accesoriile au o rigiditate bună și o durată lungă de viață, ceea ce reduce costul sculei utilizatorului. Sharp și durabil, îndepărtarea ușoară a cipurilor și îmbunătățirea în continuare a eficienței procesării.Rezistență ridicată la aderență, rezistență puternică la impact, avantaj evident de viteză în tunderea și prelucrarea maremenține toleranțe strânse, performanță inegalabilăpractice și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fonta, au caracteristici buneaccesoriile au rigiditate bună și durată lungă de viață, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului.

Caracteristicile

Cât de bine îți place