• Fresco
Pinion cu lanț cu role Martin, plictisit la dimensiune, butuc de tip B, șuviță unică, 40 dimensiunea lanțului, 0,5 ton, 38 dinți, 1,25 Dia., 6.334 OD, 3,25 Hub Dia.

Pinion cu lanț cu role Martin, plictisit la dimensiune, butuc de tip B, șuviță unică, 40 dimensiunea lanțului, 0,5 ton, 38

Rating 
RON 1.67

Din mărfuri
En la tienda

Pentru a fi utilizat cu lanțul din seria 40, pasul de 1/2 ”pentru șoferul sau cu pinionul condus. Tastați pinionul BS cu două seturi de șuruburi și o cheie oferă un atașament stabil și sigur de arbore. Diametrul arborelui de la 1/2 ”la 1-1/2” pentru o varietate de aplicații. Numărul diferit de dinți, dimensiuni ale butucului și dimensiuni ale forajului oferă flexibilitatea aplicației. Oțel cu carbon ridicat pentru rezistență și durabilitate. Pincada BS de tip Martin, cunoscută și sub denumirea de pinion plictisit la dimensiune, include două șuruburi de set și o cale cheie și este potrivit pentru utilizare cu lanțul Seria 40 cu un pas de 1/2 ”. Acest pinion a fost adaptat pentru instalare pe arbore fără componente suplimentare. Fabricat din oțel cu carbon ridicat, are o rezistență ridicată și durabilitate. Acest pinion are o extensie de butuc pe o parte pentru a oferi stabilitate și pentru a permite utilizarea unei căi cheie cu adâncime completă și a două seturi standard pentru a atașa pinionul pe un arbore. Opțiunile pentru această clasă de pinion sunt : ​​numărul de dinți de la 9 la 112; diametrul exterior de la 1.670 ”la 18.120”; dimensiunea forajului de stoc de la 1/2 "la 1-1/2"; lungimea prin alezaj de la 7/8 "la 1-1/4" și o greutate aproximativă de la 0,16 lbs la 22,45 lbs. Lățimea rândului lanțului este de 0,284 "nominal . Cheia este pe linia centrală a dintelui. Sunt prezente următoarele excepții : opțiunile de 9-15 din dinți nu au nicio cheie și folosesc două (2) seturi de 1/4 ”. Cu această serie de pinioane, diametrele butucului vor fi variază pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni ale forajului. Toate pinioanele Martin îndeplinesc sau depășesc standardele ANSI. Un pinion este o roată cu dinți în jurul perimetrului care se îmbracă cu un lanț, o pistă sau un alt material perforat sau indentat plasă cu un lanț, care interacționează apoi cu un alt pinion. Angrenajele pot fi utilizate pentru a transmite putere în jurul unui colț, pe baza modului în care se potrivesc. Pinkinele cu lanțuri funcționează doar în linii drepte. Unele beneficii comune ale sistemelor de tracțiune în lanț includ alunecare minimă , un raport fix între arbori rotativi și versatilitate cu multe atașamente diferite ale lanțului și selecții de materiale de pinion. Un exemplu de sistem de transmisie a puterii este o bicicletă standard, care are un pinion și un lanț pentru a oferi putere de la picioarele călărețului până la roți, făcând bicicleta să se miște. Martin Sprocket & Gear produce produse de transmisie și transmitere a energiei electrice. Compania a fost fondată în 1951 și are sediul în Arlington, TX. Martin oferă instrumente care îndeplinesc American National Standards Institute (ANSI), National Aerospace Standard (NAS) și Deutsches Institut Für Normung (DIN) Standarde.

Caracteristicile

Cât de bine îți place