• Fresco
Ujmiko copii alpinism siguranță Net grele cânepă coarda Cargo Net loc de joaca balustrada protecție Net în aer liber Treehouse copii leagăn coarda Netting hamac gard Decor )

Ujmiko copii alpinism siguranță Net grele cânepă coarda Cargo Net loc de joaca balustrada protecție Net în aer liber Treehouse

Rating 
RON 0.33

Din mărfuri
En la tienda

Diametrul firului de plasă de siguranță 8 MM (0.31"), distanța dintre ochiuri 10 CM(3.93"). Plasa de protecție poate fi personalizată la distanța dintre ochiuri și culoarea dorită, vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru a ne contacta. Plasă de frânghie rezistentă, țesut fin realizat manual, întărit, forța este uniformă, forța de tragere este puternică, înnodarea profesională de protecție solară, țesutul cu mai multe fire, fac frânghia mai durabilă, au o rezistență puternică la impact. Plasă de protecție pentru copii moliciune moderată, nu se estompează ușor, nu se teme de vânt și ploaie, durată lungă de viață, capacitate portantă de până la 300 kg, mai durabilă, ușor de instalat și ușor de dezasamblat, depozitați-o convenabil. Copii alpinism cargo net oferă un mediu de joc sigur pentru copii. plasa de frânghie poate preveni, de asemenea, în mod eficient capetele copiilor, corpul prin pistă și robust pentru scările de balcon interioare și exterioare pentru a asigura siguranța copiilor. Plasa multifuncțională de frânghie de cânepă este potrivită pentru toate tipurile de scene, coridoare pentru uși și ferestre, scări, balcoane, balustrade, pătuțuri, cuști pentru animale de companie, grădinițe, parcuri de distracții, facilități publice, garduri peisagistice, pereți exteriori, plasă pentru păsări, plase de protecție a plantelor. Caracteristici de plasă de PROTECȚIENETA de frânghie este ușor de instalat, prin conectarea balustradelor de fier sau lemn, coridoare de ferestre, potrivite pentru balcoane interioare și exterioare.Această plasă de siguranță durabilă oferă un mediu de joc sigur pentru copiii de pe balustradă. Protejați copiii, animalele de companie sau jucăriile în siguranță.Plasa decorativă de cânepă folosește materiale ecologice, netoxice, non-radioactive și nu are niciun efect asupra sănătății copilului dumneavoastră.Puteți tăia frânghia în forma și dimensiunea dorită, iar durabilitatea plasei nu va fi afectată.Instalați o plasă de frânghie pentru copilul dvs. pentru a preveni căderea copiilor de la înălțimi periculoase, cum ar fi scări, balcoane și ferestre. Protejați-vă copilul și animalele de companie în siguranță.Magazinul nostru are diferite stiluri de plase de siguranță care vă așteaptă să cumpărați. Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru a ne contacta, vă vom oferi un răspuns satisfăcător.SFAT DE SIGURANȚĂ1.Datorită mediului diferit și a intensității luminii atunci când faceți fotografii, plasa de siguranță poate fi o aberație cromatică, dar într-un interval rezonabil.2.Verificați periodic plasa de siguranță pentru pericole de siguranță cauzate de diverși factori externi sau umani pentru a proteja siguranța.Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la timp!.Dacă nu sunteți mulțumit de acest produs, magazinul nostru are mai multe produse de înaltă calitate, Bine ați venit să cumpărați!.

Caracteristicile

Cât de bine îți place