• Fresco
Capace pentru borcane de iaurt Oui, set de capace pentru borcane de iaurt oui, Set de 6 pachete capace Oui din lemn de bambus Natural cu inele de etanșare din silicon, capace din lemn pentru borcane de iaurt Oui,capace de depozitare din sticlă pentru biscuiți,

Capace pentru borcane de iaurt Oui, set de capace pentru borcane de iaurt oui, Set de 6 pachete capace Oui din lemn de bambus

Rating 
RON 0.33

Din mărfuri
En la tienda

capacele oui sunt ușoare, biodegradabile și complet ecologice, toate aceste recipiente de depozitare a alimentelor pentru capacele borcanului de iaurt oui ajută la promovarea unui stil de viață mai sănătos și mai durabil. Poate fi folosit și pentru depozitarea uneltelor mici, cum ar fi șuruburile și piulițele. Puteți deschide și închide cu ușurință capacul, precum și scoateți inelul de etanșare pentru curățare. Capace de borcan Natural eco-bamboo pentru borcane de iaurt sunt fabricate din material de bambus pur 100% natural, fără BPA și PVC. Etanșeitate bună la aer garniturile din silicon păstrează aerul, praful și umezeala din borcan, păstrând obiectele depozitate uscate și proaspete. Acesta va fi un bun ajutor pentru depozitarea acasă. Capacele de bambus vă ajută să depozitați nuci, bomboane, condimente, fasole, ceai, cereale, fursecuri și multe altele în borcane de sticlă cu iaurt oui.Capacele borcanului de iaurt oui oui este perfect pentru borcanele obișnuite și mici de iaurt Oui. Protejarea mediului și menținerea unei vieți cu emisii reduse de carbon pot începe cu aceste capace mici de bambus! Specificație : borcane de sticlă de iaurt Oui cu capace de bambus * 6 buc Material : bambus 100% Natural + siliciu de calitate alimentară Dimensiune : 6,7 cm/2,6 in* 5,1 cm/2 in * 1,6 cm/0,6 in Caracteristici : aceste capace de bambus au o rezistență bună, o rezistență bună la umiditate și nu sunt ușor de deformat. Ești un iubitor de iaurt oui și vrei să refolosești aceste borcane minunate de sticlă? Vrei să practici un stil de viață cu emisii reduse de carbon și ecologic? Vă recomandăm sincer capacele noastre de borcan de sticlă cu iaurt oui din bambus! Bambusul poate fixa dioxidul de carbon în aer, reducând cantitatea totală de dioxid de carbon din atmosferă și ajutându-vă să obțineți un stil de viață ecologic. Sfaturi : este recomandat să spălați manual aceste capace și să le uscați cu o cârpă înainte de a le folosi în continuare., iar asocierea cu borcane de sticlă vă poate oferi o atmosferă caldă de fermă. Utilizați etichetele de tablă care vin împreună cu produsele noastre pentru a denumi și data fiecare produs alimentar, astfel încât să puteți utiliza și păstra mai bine articolele. Îl puteți folosi chiar și pentru a stoca hrana pentru pisici și hrana pentru câini. Pentru a evita mucegaiul pe capacele de bambus, vă rugăm să nu depozitați lichide în borcane de sticlă. Funcționează perfect cu borcanele de sticlă cu iaurt oui.

Caracteristicile

Oui Yogurt Glass Jars With Bamboo Lids * 6 PCS:
Material:
100% Natural Bamboo + Food Grade Silicon
Size:
6.7cm/2.6in* 5.1cm/2in * 1.6cm/0.6 in
Features:
These bamboo cap has good toughness, good moisture resistance, and are not easy to deform. Works perfectly with oui yogurt glass jars. Food-grade silicone seals keep air, dust and moisture out, keeping stored items dry and fresh.:
Bamboo lids helps you store nuts, candies, spices, beans, tea, cereals, cookies and more in oui yogurt glass jars.:
Bamboo's natural texture and color are perfect for decorating your home, and pairing with glass jars can give you a warm farmhouse vibe.:
You can also give this set of glass jar bamboo lids as a housewarming gift to family and friends to enjoy a low-carbon life with them.:
Tips:
It is recommended to hand wash these lids and dry them with a cloth before continuing to use them.:
Store bamboo lids in a ventilated place to prolong their life.:
To avoid mold on the bamboo lids, please do not store any liquids in glass jars.:

Cât de bine îți place