• Fresco
Sistem de Rebondare a părului AHGLOW cu relaxant de keratină, formulă Extra Strength, neutralizator de 480 de grame și creme de îndreptare de 480 de grame. Sistemul complet care îndreaptă părul ondulat, creț, încrețit în mod sigur, neted, mătăsos, strălucitor!

Sistem de Rebondare a părului AHGLOW cu relaxant de keratină, formulă Extra Strength, neutralizator de 480 de grame și creme

Rating 
RON 37.27

Din mărfuri
En la tienda

Cu Keratina. 1 Set de îndreptare a părului XL AHGLOW, sistem de Rebondare a părului cu keratină. XL dimensiuni cu aproape 1 kg de produs (33.86 Oz.)! Acest sistem de îndreptare a părului are o consistență groasă de cremă pentru o aplicare mai ușoară decât lichidele, iar formula este foarte puternică pentru părul gros, grosier, greu de gestionat. 1 - cremă de îndreptat 480 grame (16,93 Oz.) No.2-cremă neutralizatoare 480 de grame (16,93 uncii).) Sistemul complet care îndreaptă părul ondulat, creț, încrețit în mod sigur, neted, mătăsos, strălucitor! 1) : cu keratina este sigur, relaxant tioglicolat testat în timp, care înmoaie și netezește părul ondulat creț sau încrețit, permițându-i să fie reconfigurat într-o formă dreaptă netedă, mătăsoasă, strălucitoare, bună timp de 4-6 luni. Noua formulă îmbunătățită infuzată cu keratină pentru a hrăni părul, a repara și a face părul mai puternic. Crema neutralizatoare AHGLOW (nr. 2) - conține peroxid de hidrogen și este destinată utilizării cu crema de îndreptare Ahglow (Nr.1). Această cremă neutralizează acțiunea relaxantului/plăcii de îndreptat părul pentru a fixa sau stabiliza forma îndreptată a părului. Noua formulă îmbunătățită infuzată cu keratină pentru a umple cheratina naturală a părului deteriorat în timpul procesului chimic și de călcare. Hrănește părul, făcându-l mai puternic și bine condiționat.

Caracteristicile

Cât de bine îți place