• Fresco
Înlocuiți compresia arcului de rezervă Placă de arc Placă de presiune a arcului Returnare cu arc Diametru de arc 4,0mm, diametru exterior 26mm)

Înlocuiți compresia arcului de rezervă Placă de arc Placă de presiune a arcului Returnare cu arc Diametru de arc 4,0mm, diametru

Rating 
RON 47.69

Din mărfuri
En la tienda

Anti-oxidare puternică, anti-acidă și anti-coroziune. Dimensiune : diametrul sârmei (4,0 mm), diametrul exterior (26mm), lungime (20-100mm). Material : oțel de arc. Cantitate : 5. Arcul de compresie este confecționat din oțel de arc de înaltă calitate, care este rezistent la oboseală și greu; rezistență ridicată și durabilitate. Diverse dimensiuni. Anti-oxidare puternică, anti-acidă și anti-coroziune. Dimensiune : diametrul sârmei (4,0 mm), diametrul exterior (26mm), lungime (20-100mm). Material : oțel de arc. Cantitate : 5. Arcul de compresie este confecționat din oțel de arc de înaltă calitate, care este rezistent la oboseală și greu; rezistență ridicată și durabilitate. Diverse dimensiuni. Toate arcurile de compresie au fost proiectate profesional, calculate riguros, fabricate precis și testate eficient. Nume : compresie arc/compresie Springsize : diametru de sârmă (4.0mm), diametru exterior (26mm), lungime (20-100mm) Material : Tratament cu arc Steelsurface : netrată Quantity : 5 Featuri : Arcul de compresie este confecționat din oțel de arc de înaltă calitate, care este rezistent la oboseală și greu; rezistență ridicată și durabilitate. Diverse dimensiuni.Size Descriere : Marcaj de dimensiune : D (diametru de sârmă) * D (diametrul exterior) * l (lungime) De exemplu : 1,0 * 11 * 10 (diametrul firului este de 1,0 mm, diametrul exterior este de 11 mm și Lungimea este de 10mm.) Explicați achiziția : Dacă nu aveți nevoie de o lungime, puteți cumpăra un produs de dimensiuni similare. De exemplu, dacă doriți să cumpărați 1,0 * 11 * 15, puteți cumpăra o lungime de 10 mm, apoi scrieți în zona de mesaje : 1.0 * 11 * 15. (Vă rugăm să consultați lista de inventar pentru achiziție) Notă : Mărimea observațiilor din zona de mesaje trebuie să fie în lista de inventar, altfel nu vom putea expedia, vă rog să mă iertați. Notă : Următoarea este o listă cu toate diametrul nostru de stoc 0,2 mm (marcă de mărime : D (diametrul de sârmă ) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) Diametru de sârmă 0,3 mm (marcă de dimensiune : D (diametru de sârmă) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) Diametru de sârmă 0,4mm (marcaj de dimensiune : D (diametru de sârmă ) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) diametru de sârmă 0,5 mm (marca de mărime : D (diametru de sârmă) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) Diametru de sârmă 0,6 mm (marcă de dimensiune : D (diametru de sârmă ) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) Diametru de sârmă 0,7 mm (marca de mărime : D (diametru de sârmă) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) Diametru de sârmă 0,8 mm (marcă de mărime : D (diametru de sârmă ) * D (diametrul exterior) * l (lungime)) diametru de sârmă 0,9 mm (marca de mărime : D (diametru de sârmă) * D (diametrul exterior) * L (lungime)) Diametru de sârmă 1,0mm (marcă de mărime : D (diametru de sârmă ) * D (diametrul exterior) * l (lungime)) diameta de sârmă.

Caracteristicile

Cât de bine îți place