• Fresco
Frumoasă pahar de whisky de cristal, tumbler handmade, efecte de iluminat pentru whisky paharele de pahare, pentru băuturi bourbon/pahare de cocktail/decantatoare de lichior de bar

Frumoasă pahar de whisky de cristal, tumbler handmade, efecte de iluminat pentru whisky paharele de pahare, pentru băuturi

Rating 
RON 201.92

Din mărfuri
En la tienda

Vin multifuncțional-vitral de sticlă pentru utilizare zilnică sau divertisment. Dacă diferența de temperatură este de 194 F sau mai mare, sticla se poate rupe, de exemplu, să pună sticla cu apă caldă în frigider sau să toarne apa fierbinte în sticla înghețată. ; Fabricat din pahar de cenușă de sodă, care poate prezenta cel mai bine vinul și poate aduce o plăcere plăcută. Fiecare ceașcă poate ține 10 uncii de lichid; Formă elegantă cu un bol ușor curbat. Modernitatea și tradițiile s -au întâlnit în decantarii noștri pentru a satisface nevoile fiecărui iubitor de whisky. Vin multifuncțional-vitral de sticlă pentru utilizare zilnică sau divertisment. Dacă diferența de temperatură este de 194 F sau mai mare, sticla se poate rupe, de exemplu, să pună sticla cu apă caldă în frigider sau să toarne apa fierbinte în sticla înghețată. ; Fabricat din pahar de cenușă de sodă, care poate prezenta cel mai bine vinul și poate aduce o plăcere plăcută. Fiecare ceașcă poate ține 10 uncii de lichid; Formă elegantă cu un bol ușor curbat. Modernitatea și tradițiile s -au întâlnit în decantarii noștri pentru a satisface nevoile fiecărui iubitor de whisky. Înfrumusețați -vă casa sau biroul și savurați o băutură cu câțiva prieteni „Bine ați venit la Shopi vă doresc o experiență de cumpărături plăcută! Specificații : Material : Steelsize inox ℃ ~+80 ℃ Pachetul include : 1 * Măsurarea din sticlă de vinuri poate provoca o eroare de 1-3 cm, care se află în intervalul normal, mulțumesc! În timpul procesului de fotografiere, din cauza unor factori precum lumina, camera și unghiul, culoarea reală a imaginii poate fi ușor diferită de producția pe care o aveți întrebări, vă rugăm să trimiteți un e -mail sau să ne lăsați un mesaj. Vă vom oferi cele mai bune sfaturi și experiență satisfăcătoare de servicii post-vânzare.

Caracteristicile

Material:
stainless steel
Size:
2.48*1.97*3.74
Capacity:
300ml/10.1Oz
Heat Resistance:
-20 ℃~+80 ℃
Package Include:
1 * wine glass:
Manual measurement may cause an error of 1-3 cm, which is within the normal range, thank you! During the shooting process, due to factors such as light, camera and angle, the actual color of the image may be slightly different from the product:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Cât de bine îți place