• Fresco
Furinno Turn-N-Tube DISPLAY, un singur nivel, fag, fag și turn-n-tub-tub 3-tier, unitate de rafturi polivalente, fag/alb, model: 12077BE/WH

Furinno Turn-N-Tube DISPLAY, un singur nivel, fag, fag și turn-n-tub-tub 3-tier, unitate de rafturi polivalente, fag/alb, model:

Rating 
RON 0.33

Din mărfuri
En la tienda

Produs 1 : Material : tablou de particule proiectat din materiale reciclate din copaci de cauciuc și tuburi din PVC.Produs 1 : Material : placă de particule proiectate și tuburi din PVC., se potrivește bugetului. Easy Fără probleme Nu există instrumente de 5 minute Ansamblu, chiar și un copil poate realiza. Selectați culorile preferate din alegerile de roz, albastru deschis, verde și alb. Produs 1 : Material : placă de particule proiectate și tuburi din PVC. (1) Structura unică : un suport pentru afișare deschisă, rafturile oferă depozitare și afișare ușoară pentru accesorii decorative și de locuit la domiciliu. Tabloul de particule de calitate E2 este fabricat în Malaezia și respectă regulile de producție. Imaginile sunt în scop ilustrativ. Produsul 1 : robust pe suprafața plană. Produs 2 : unitate de depozitare excelentă pentru baie, dulap, birou de acasă, living, cameră pentru copii, bucătărie, etc. Toate articolele de decor nu sunt incluse în această ofertă. Proiectat pentru a răspunde cererii de mobilier cu costuri reduse, dar durabile și eficiente. Experimentează distracția D-I-Y chiar și cu copiii tăi. Produs 2 : unitate de depozitare excelentă pentru baie, dulap, birou de acasă, living, cameră pentru copii, bucătărie, etc. Se dovedește a fi cel mai popular mobilier RTA datorită funcționalității, prețului și a asamblării fără probleme. Produsul 1 : se potrivește în spațiul dvs. Toate produsele sunt produse și asamblate 100 % în Malaezia. Toate articolele de decor nu sunt incluse în această ofertă. Imaginile sunt în scop ilustrativ. Nu există șuruburi implicate, astfel încât este total sigur să fii un proiect de familie. Tubul de PVC este fabricat din plastic reciclat și este testat pentru durabilitatea sa. Această serie oferă diverse dimensiuni și modele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. Produsul 1 : se potrivește în spațiul dvs. Easy Fără probleme Nu există instrumente de 5 minute Ansamblu, chiar și un copil poate realiza. Produs 2 : Placă de particule E2 concepută cu material cu laminare PU și tub din PVC din materiale reciclate. Proiectul DIY în asamblarea acestor produse poate fi distractiv pentru copii și părinți.

Caracteristicile

Cât de bine îți place