• Fresco
Suport pentru rotire onila 9pcs galben 8x8mm yw1 carbură de carbură de rotire a instrumentului de rotire a instrumentului de carbură indexabil

Suport pentru rotire onila 9pcs galben 8x8mm yw1 carbură de carbură de rotire a instrumentului de rotire a instrumentului de

Rating 
RON 3.33

Din mărfuri
En la tienda

Înlocuire pentru oțel rezistent la căldură, oțel ridicat de mangan, oțel inoxidabil și alte prelucrări dificil de prelucrat din oțel și oțel obișnuit și fontă. Acest produs este de 8 * 8mm Galben Instrument. Materialul instrumentului de întoarcere : fier. Material de biți de scule : aliaj YW1. Tip : Tipul de compresie cu șuruburi, instalare și îndepărtare rapidă și ușoară. Înlocuire pentru oțel rezistent la căldură, oțel ridicat de mangan, oțel inoxidabil și alte prelucrări dificil de prelucrat din oțel și oțel obișnuit și fontă. Acest produs este de 8 * 8mm Galben Instrument. Materialul instrumentului de întoarcere : fier. Material de biți de scule : aliaj YW1. Tip : Tipul de compresie cu șuruburi, instalare și îndepărtare rapidă și ușoară. Descriere : 9pcs 8x8mm YW1 carbură de cotitură de cotitură Suport instrument de topire a instrumentelor : Instrument de întoarcere Material : Iron Tool Bit Material : YW1 Alloystructure Tip : Sudare Tipul Machine-Tools și prelucrarea obișnuită din oțel și fontă. Acest produs este de 8 * 8mm Galben Instrument Picking. Package Inclus : 9 x Instrument de transformare a stricării, atașăm o importanță deosebită experienței clientului, dacă aveți vreo problemă, contactați -ne și o vom face corect.

Caracteristicile

Turning Tool Material:
iron
Tool Bit Material:
YW1 alloy
Structure Type:
welding type
Applicable Machine Tools:
lathe
Features:
Replacement for heat-resistant steel, high manganese steel, stainless steel and other difficult to process steel and ordinary steel and cast iron processing.:
This product is 8 * 8mm yellow instrument picking .:
Package Included:
9 x Lathe Turning Tool:
We attach great importance to the customer experience If you have any issue just contact us and We will make it right. :

Cât de bine îți place