• Fresco
Suport de rulou de toaletă cu raft, suport pentru hârtie igienică, suport pentru rola de toaletă montat pe perete , Băi Adeziv de hârtie igienică 304 Suport de prosop de hârtie modernă din oțel inoxidabil (Negru)

Suport de rulou de toaletă cu raft, suport pentru hârtie igienică, suport pentru rola de toaletă montat pe perete , Băi Adeziv

Rating 
RON 3.00

Din mărfuri
En la tienda

⭐ Suportul de hârtie igienică este confecționat din oțel inoxidabil 304, care este rezistent la rugină și la coroziune. Potrivit pentru medii umede, cum ar fi băi și bucătării. ⭐ Colțurile rotunjite sunt lustruite, iar colțurile sunt lustruite cu atenție de către meșteri, ceea ce nu este ușor de macinat și de zgâriat. ⭐Stylish and Beautiful cu un sentiment de mobilier modern pentru casă, cu o colocare frumoasă și elegantă, ruperea culorii convenționale a cârligului. ⭐ Extragerea exquisită, margini netede, margini netede și lustruite, nu ușor de tăiat, astfel încât să o puteți folosi cu liniște sufletească. ⭐ Ne străduim să vă oferim servicii de înaltă calitate și convenabile. Dacă aveți întrebări cu privire la produsele noastre, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un răspuns satisfăcător. ⭐ Suportul de hârtie igienică este confecționat din oțel inoxidabil 304, care este rezistent la rugină și la coroziune. Potrivit pentru medii umede, cum ar fi băi și bucătării. ⭐ Colțurile rotunjite sunt lustruite, iar colțurile sunt lustruite cu atenție de către meșteri, ceea ce nu este ușor de macinat și de zgâriat. ⭐Stylish and Beautiful cu un sentiment de mobilier modern pentru casă, cu o colocare frumoasă și elegantă, ruperea culorii convenționale a cârligului. ⭐ Extragerea exquisită, margini netede, margini netede și lustruite, nu ușor de tăiat, astfel încât să o puteți folosi cu liniște sufletească. ⭐ Ne străduim să vă oferim servicii de înaltă calitate și convenabile. Dacă aveți întrebări cu privire la produsele noastre, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un răspuns satisfăcător. Caracteristică 1. Fabricat din oțel inoxidabil 304, anti-rust și rezistent la coroziune. Potrivit pentru medii umede, cum ar fi băi și bucătării. 2. Colțurile sunt lustruite cu atenție de către meșteri, astfel încât acestea nu sunt ușor de purtat și de zgâriat. 3. Modă și frumoasă senzație de casă modernă, cu o colocare frumoasă și generoasă, ruperea sistemului convențional de culori de cârlig. 4. Manopera rafinată, margini netede, margini netede și lustruite, nu ușor de tăiat, astfel încât să o puteți folosi cu liniște sufletească. Lista de ambalare Suport de hârtie igienică*1 sfaturi de măsurare manuală, pot exista unele erori, dacă aveți alte întrebări, mă puteți contacta în orice moment, sunt foarte fericit să vă servesc cumpărături fericite! ! !.

Caracteristicile

Cât de bine îți place